Portfolio

Amaryl

Pedicurepraktijk Amaryl is een dynamisch bedrijf met een moderne uitstraling, wij hebben daarbij een passende huisstijl ontwikkeld welke wordt gebruikt in de afsprakenkaartjes, flyers, facturen en enveloppen.

Bentlage Installatiebedrijf

Voor deze klant hebben wij aan de hand van het bestaande logo en naam een aantal informatie-flyers ontworpen.

Chirologie Improvement

Deze praktijk behandelt diverse lichamelijke klachten en problemen. Bij de behandeltechniek staat de wervelkolom centraal. Voor de folder hebben wij een pasteltekening gemaakt welke digitaal is verwerkt in de afsprakenkaartjes, briefpapier en folders. In de tekening is de wervelkolom transparant gemaakt waardoor het mogelijk werd de functie’s en klachten weer te geven.

Doornbos Accountancy

Samen met de heer Doornbos hebben we een huisstijl ontworpen welke wordt toegepast in o.a. briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en advertentie's.

Fieret Optiek

Voor Fieret Optiek, een opticien aan huis, zijn er een aantal leuke banners gemaakt t.b.v. beurzen.

Hema

Voor het 50 jarig jubileum van de Hema in Stadskanaal hebben wij oude foto’s uit fotoplakboeken professioneel gedigitaliseerd en weergegeven in foto foamborden van 70x100 cm.

Schiphof Bestrating

Schiphof Bestrating in Nieuw Buinen levert de nieuwste trends op het gebied van bestrating. Het logo en de huisstijl zijn door ons ontworpen en gebruikt voor diverse media doeleinden.

Slagerij Ten Hoff

Het mediapakket voor Slagerij Ten Hoff en een aantal collega's hebben wij aangepast aan de huisstijl die passend is voor het kwaliteitsniveau van deze slagerijen. Wij hebben de hapjesfolder, de jaarlijkse kerstfolder, de barbecuefolder, cadeaubonnen en stoepborden een nieuwe frisse uitstraling gegeven.